Despre noi

Best Insurance este un start-up cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Chiar dacă este un start-up echipa noastră este formată din persoane cu o experiență de peste 10 ani în asigurări, motiv pentru care înțelegem foarte bine ce caută clienții atunci când vor să achiziționeze o poliță de asigurare obligatorie sau facultativă.

Best Insurance este partener premium Millenium Insurance Borker – companie de brokeraj în asigurări, autorizată conform legii 32/2000, în baza avizului nr 96/18.12.2001 emis de către Comisia de Supraveghere a Asigurărilor. Calitatea serviciilor oferite este demonstrată atât de certificarea ISO 9001 cât și de creșterea constantă a nivelului de prime intermediate și a portofoliului de clienți.

Obiectivul nostru este acela de a transforma meseria de vânzător asigurări într-o meserie cu un înalt grad de profesionalism și etică, de a oferi servicii de calitate, cu rezultate care să mulțumească pe deplin clientul și să îl facă să revină.

Știm că există o nevoie clară de a aborda domeniul asigurărilor într-un mod profesionist orientat către client și suntem convinși că avem trăsăturile necesare pentru a putea deveni un partener de încredere pe care vă puteți baza.

Ne dorim să avem o relație personală cu dumneavoastră, o relație cu un client-partener, să vă ajutăm să evaluați riscurile, să fiți cât mai bine informați înainte de a lua o decizie referitoare la creșterea gradului de siguranță a dumneavoastră, a familiei sau a afacerii dumneavoastră.

AI O ÎNTREBARE?
Obține un răspuns