De ce Best Insurance

Best Insurance pentru că avem personal calificat și cu experiență, pentru că promovăm calitatea, pentru că suntem flexibili, pentru că suntem disponibili oricând și pentru că venim acolo unde aveți nevoie.

Identificam si analizăm riscurile cu care vă puteți confrunta și vă recomandăm produsele de asigurare pentru transferul acestor riscuri. Stim ce asigurători dețin aceste produse în oferta lor și condițiile în care sunt disponibile.

Preocuparea noastră este optimizarea costului asigurării prin negocierea cu societățile de asigurări și nu numai. Ne ocupăm de gestionarea corectă a contractelor de asigurare încheiate și cu acordarea de asistență în procesul de recuperare a despăgubirilor.

Apelând la serviciile noastre obțineți un raport optim preț/calitate în încheierea unor polite de asigurare care se adresează patrimoniului dumneavoastră sau al afacerii dumneavoastră.

Ne deplasăm la sediul/domiciliul dumneavoastră, oriunde aveți nevoie. Știm că timpul este prețios, tocmai de aceea venim în intâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu acest serviciu.

Agenții noștrii au experiență certificată prin calificări în domeniu recunoscute de ISF și sunt înregistrați în Registrul Intermediarilor în Asigurări.

Dacă sunteți în cautarea unor servicii corecte, orientate către client, cu respectarea tuturor normelor în domeniu ați ajuns în locul potrivit.

AI O ÎNTREBARE?
Obține un răspuns